Volleybal

Wie herinnert zich nog de gouden olympische medaille van de volleybalheren in Atlanta? Of de topprestatie van de dames in Rio, 4e op de Olympische Spelen? Wat in beide gevallen opviel: de passie en teamspirit dropen ervan af. En dat is precies waar volleybal over gaat: zorgen dat het geheel meer is dan de som der delen, dat ieders unieke talenten optimaal worden benut.

Op de middelbare school hebben we allemaal de basisbeginselen van volleybal geleerd, zoals de service, set-up en de smash. Bij Fier ga je deze technieken verder ontwikkelen in trainings- en/of wedstrijdverband.

Voor wie?

Dames vanaf 17 jaar kunnen volleybal spelen bij Fier.

Contactpersoon:

Mariëtte Willems: volleybal@svfier.nl

Dames Volleybal is op zoek naar teamgenoten!

De volleybal afdeling van Sportvereniging Fier bestaat uit drie gedreven en gezellige vrouwenteams. Met Fier 1 die in de 1e klasse speelt, de hoogste klasse in recreanten volleybal, Fier 2 die gepromoveerd is naar de tweede klasse en Fier 3 die in de vierde klasse uitkomt, is de volleybalvereniging naast heel gezellig ook erg gedreven!

Toon al het nieuws