Badminton

Badminton, wie is er niet groot mee geworden? Naast voetbal is badminton misschien wel de sport die het vaakst recreatief wordt beoefend. Op de camping spannen we een waslijn en gaan badminton spelen. Op het strand en in het bos: precies hetzelfde.

Is dat recreatieve badminton nu hetzelfde als badminton bij een club als Fier? Ja en nee. Het plezier is hetzelfde, de lol van de shuttle heen en weer slaan. Maar in technisch opzicht komt er veel meer bij deze sport kijken dan je op de camping voor mogelijk had gehouden. Badminton is een sport die veel technische skills vereist. En die vaardigheden kun je leren bij Fier.

Voor wie?

Bij Fier kun je vanaf 8 jaar op badminton. We organiseren trainingen en wedstrijden voor zowel jeugd als volwassenen.

Contactpersoon:

Ad Beekmans: badminton@svfier.nl