Welkom op de website van sportvereniging Fier. De omnisportvereniging in Breda.

Dat betekent dat wij meerdere sporten aanbieden, zoals; turnen, bodyfit, en badminton, volleybal.

Wij zijn dan ook met recht Fier!

‘Met rechtmatige trots’. Dat is volgens Van Dale de officiële betekenis van het woord ‘fier’ En dat is precies wat wij zijn: trots op onze club in Princenhage, trots op onze leden. Dat dragen we graag uit. Doe je ook mee met ons? Kom dan snel kennismaken bij Sportvereniging Fier.

Enthousiast geworden? Wil je een keer een kijkje komen nemen? Kom eens een proefles meedoen!

Avans studenten aan de slag voor Fier

Drie groepen eerste jaars studenten van Avans Hogeschool gaan in de Social Communication Challenge aan de slag met communicatievraagstukken van maatschappelijke organisaties in Breda. Sportvereniging Fier is uitgekozen als een van deze organisaties en we zijn heel blij met deze mooie kans!

Vandaag Jarig

Dinsdag 21 januari